Предлаганите недвижими имоти в София Джеймс Баучер са сред най-търсените и предпочитани в Лозенец
недвижими имоти в София Джеймс Баучер

Недвижими имоти в София Джеймс Баучер привличат с удобство и уют

Метростанция „Джеймс Баучер“ е разположена по бул. „Черни връх", в близост до пазара в кв. „Лозенец". Всъщност, кварталът е известен с това, че е един от най-скъпите и предпочитани в столицата. Изключително удобното му разположение, поддържана инфраструктура и специфичната атмосфера на уют и спокойствие са високо ценени от хората с финансови възможности и търсенето на имоти в района винаги е било активно.
Една от причините, заради които мястото около метростанцията се радва на огромен интерес, е близостта до централната част на града. Метрото извънредно много подпомага жителите на района в тяхното придвижване до различни части на града и възможността да го направят бързо. Същевременно околността става все по-добре уредена, има разнообразна магазинна част, много и поддържани зелени площи. Повечето от сградите са ниско строителство. Новото строителство е представено от кооперации с архитектура в синхрон с общата визия на района, същевременно модерни и функционални. Предложения за недвижими имоти в София Джеймс Баучер ново строителство са малко, поради факта, че свободните терени за строеж намаляват. Има оферти за ново строителство, завършено до 10 години и цените на тези имоти са се повишили с над 3 % през последната година.

Предлаганите недвижими имоти в София Джеймс Баучер бързо намират своя собственик

Средната цена, за която може да се закупи жилище в района на метростанция „Джеймс Баучер“ е 1 015 евро/кв.м. Предложения за включване в строеж няма, но за сметка на това е има оферти за жилища в сгради, завършени през последните години. Има и такива в монолитни, тухлени сгради, които са доказали качествата си през времето.
При търсене на недвижим имот в София Джеймс Баучер за наемане и подходящ за офис, изборът е най-вече в жилищни сгради с пригодени за целта апартаменти или партерни помещения. В сгради, ново строителство, сред партерните помещения могат да се намерят и добри оферти за отдаване на магазин под наем.
Всички нови предложения за недвижими имоти в София ще намерите на:
http://www.domaza.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%B8_%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт