Търсят евтини апартаменти и недвижими имоти в Шумен

Недвижими имоти в ШуменПазарът на недвижими имоти в Шумен се раздвижи. Продължават обаче да са предпочитани евтините апартаменти. Купувачите търсят предимно гарсониери и двустайни жилища и то основно в кварталите ''Тракия'' и ''Боян Българанов''. На пазара на недвижими имоти в Шумен се предпочитат тухлените апартаменти, но се продават повече панелките, поради недостатига на средства у купувачите.

За търсещите недвижим имот в Шумен, когато си избират апартамент, първият критерий е мястото. Най-предпочитан за живеене е квартал ''Добруджа'. Цените на имотите там обаче са по-високи.

В Шумен недвижим имот на по-изгодна цена има в кварталите, а в центъра на града върви с около 10 000 лв. повече . Най-евтини си остават гарсониерите и боксониерите. Новото строителство също се търси, но до сделка се стига, когато цената му е много намалена.

Продажбата на селски недвижими имоти в Шумен и региона, която се очакваше да се засили със затоплянето на времето, все още е твърде слаба. Купувачите търсят къщи в по-близките села- Дибич, Лозево, Мараш, Васил Друмево, но там имотите вървят по-скъпо.

При търсенето на евтини недвижими имоти Шумен предлага ограничен избор. В Шумен недвижими имоти хората искат за цена до 30 хиляди лева, но такива на пазара няма. Все още предлагането надвишава търсенето. В квартал ''Тракия'' 60 жилища очакват своя нов собственик.

При търсенето на евтини недвижими имоти Шумен предлага голям избор.

Подобни статии от други сайтове
14/03/2018 Пазарът на недвижими имоти в Шумен
Продажба на недвижими имоти в Шумен   Независимо, че секторът с недвижими имоти поведе икономическата криза, той остава сред най-апетитните бизнеси. След месеци, през които на пазара на недвижими имоти в Шумен имаше застой, макар и плахо, активността от началото на лятото се засили, сочат анализи. Сниженит...
17/03/2015 Стабилизира се пазарът на недвижими имоти в Шумен
Пазарът на недвижими имоти в Шумен започва да се стабилизира. Най-ранните сведения за населението, обитавало територията на днешния град, е от ХІІ в. преди Христа. На територията му са запазени археологически паметници, сред които крепостни стени от различни епохи. В близост до него са първите две столици на българс...
29/03/2017 Кой има интерес от покупка на недвижими имоти в Шумен
Недвижими имоти в Шумен: какво предлага имотният пазар в този регион Кой има интерес от покупка на недвижими имоти в Шумен Шумен е град с древна история и това си личи само като погледнеш към старините в околностите на града. Кои са факторите, влияещи на покупателният интерес към недвижими имоти в Шумен? Градът е...
Подобни статии от този сайт