Търсят евтини апартаменти и недвижими имоти в Шумен

Недвижими имоти в ШуменПазарът на недвижими имоти в Шумен се раздвижи. Продължават обаче да са предпочитани евтините апартаменти. Купувачите търсят предимно гарсониери и двустайни жилища и то основно в кварталите ''Тракия'' и ''Боян Българанов''. На пазара на недвижими имоти в Шумен се предпочитат тухлените апартаменти, но се продават повече панелките, поради недостатига на средства у купувачите.

За търсещите недвижим имот в Шумен, когато си избират апартамент, първият критерий е мястото. Най-предпочитан за живеене е квартал ''Добруджа'. Цените на имотите там обаче са по-високи.

В Шумен недвижим имот на по-изгодна цена има в кварталите, а в центъра на града върви с около 10 000 лв. повече . Най-евтини си остават гарсониерите и боксониерите. Новото строителство също се търси, но до сделка се стига, когато цената му е много намалена.

Продажбата на селски недвижими имоти в Шумен и региона, която се очакваше да се засили със затоплянето на времето, все още е твърде слаба. Купувачите търсят къщи в по-близките села- Дибич, Лозево, Мараш, Васил Друмево, но там имотите вървят по-скъпо.

При търсенето на евтини недвижими имоти Шумен предлага ограничен избор. В Шумен недвижими имоти хората искат за цена до 30 хиляди лева, но такива на пазара няма. Все още предлагането надвишава търсенето. В квартал ''Тракия'' 60 жилища очакват своя нов собственик.

При търсенето на евтини недвижими имоти Шумен предлага голям избор.

Подобни статии от този сайт