Търсят се недвижими имоти в София 7-ми 11-ти километър
Търсят се недвижими имоти в София  7-ми 11-ти километър

Лесният достъп до централната част прави офертите за недвижими имоти в София 7-ми 11-ти километър желани

 
Във всеки град има райони, които поддържат високи цени. Понякога причините за тези цени се крият в това колко е развита инфраструктурата, или колко е близо до центъра или друго емблематично място, или какви природни дадености има наоколо. В столицата има район, чиито цени са на най-високите за града нива и дължат това на локация си. А тя, изненадващо, не е Център или непосредствена близост до него.
 
Предлаганите недвижими имоти в София 7-ми 11-ти километър са с цени, конкуриращи се с изключително малко места в столицата. При направена статистика за средните цени на имот, първенството се държи от територията около Докторския паметник със стойност от 1 480 евро за квадратен метър. Следва квартал Иван Вазов със своите 1 119 евра за квадрат. След това, дори преди Лозенец, се нарежда цената 1 084 евро за квадратен метър за район 7-ми 11-ти километър.
 
Кои фактори правят така, че цените да са сред най-високите в район, който е на километри от централната градска част? Един от отговорите е пряката и бърза връзка с него. Бул. „Цариградско шосе“ позволява това да се случи за десетина минути. В допълнение, с пускането на метростанция „Жолио Кюри“ пътуването с градски транспорт за тези, които разчитат на него, значително се облекчи. Територията на тази част от града е предпочетена за хипермаркети, Международен изложбен център, институти на БАН и др.
 

Високите цени за недвижими имоти в София 7-ми 11-ти километър не възпират търсенето

 
Недвижим имот в София 7-ми 11-ти километър предназначен за живеене, трудно се намира поради факта, че по-голямата част от района е обособен с големи офис сгради, центрове, филиали на научни учреждения и др. основните предложения са свързани с продажба или отдаване под наем на офис помещения, складове и парцели.
 
Най-актуалните предложения за недвижими имоти ще намерите на:
http://www.domaza.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%B8_%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/
 
 
Подобни статии от този сайт