Зеленина и спокойствие привличат в офертите за недвижими имоти в София Фондови Жилища
недвижими имоти в София Фондови Жилища

Цените на предлаганите за продажба недвижими имоти в София Фондови Жилища са стабилни


Стабилни са цените на предлаганите за продан апартаменти в района на Фондови жилища. На фона на малката площ, която кварталът има, броя на офертите, с които разполагат агенциите, е достатъчно разнообразен и отговаря на повишеното в последната година търсене. Кварталът се намира в западната част на столицата и е в близост до ЖК „Света Троица“. Основните му предимства са  две. Първото е, че е изключително озеленен. Част от зеленината е още от времето, когато на територията му е имало къщи и дворове. На тишина и спокойствие, неприсъщи за големия град и липса на трафик, въпреки близостта до центъра, се радват неговите жители. И като става дума за централната част на града, това е и второто предимство на малкия квартал. До там може да се стигне дори и пеша.
Предложенията за недвижими имоти в София Фондови Жилища привличат вниманието и заради добрите условия за живот, които предлага. Разнообразната търговска мрежа, представена с няколко големи супермаркета и търговски центрове, разположени на територията на квартала или в непосредствена близост до него са огромно облекчение. За пътуване могат да се използват няколко трамвайни, тролейни и автобусни линии, с които градския транспорт обслужва тази част на града.
 

Офертите за недвижими имоти в София Фондови Жилища са разнообразни


Сред тях преобладават предлаганията за продажба на жилища, като средната им цена за квадратен метър е 667 евро. Недвижим имот в София Фондови Жилища, подходящ за бизнес, е по-правилно да се търси в обявите за отдаване под наем. Средната наемна цена за магазин е 4,83 евро/кв.м. месечно. Нуждаещите се да наемат склад или офис могат да направят това, като избират сред малко оферти.

Най-голям набор от  предложения за недвижими имоти в София ще намерите на:
http://www.domaza.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%B8_%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт