Недвижими имоти в София Сливница - повече апартаменти, по-малко офиси
Недвижими имоти в София Сливница

Офертите за недвижими имоти в София Сливница са разнообразни


Има много и разнообразни предложения за Недвижими имоти в София Сливница. Най-много са предложенията за продажба на двустайни апартаменти и това е в унисон с предлагането във всеки друг квартал на столицата. Има предложения и за продажба и наемане на едностайни апартаменти, такива оферти рядко се намират затова винаги представляват интерес. За търсещите по-голяма жилищна площ има мезонети, отново с възможности за временно използване или закупуване. За радост на предприемачите, в близост до метростанцията се предлагат и свободни терени за продажба.
Бизнес предложенията – за офиси и търговски площи, също не липсват. Офис-площи за продажба има няколко, но предложения за наемане има достатъчно.
Имотите в района на метростанция „Сливница“ привличат по-голям интерес след въвеждане в експлоатация на метростанцията през 1998 г. Станцията е разположена напречно на бул. „Сливница“ на територията на ж.к. "Люлин-1", "Люлин-8" и квартал „Модерно предградие“.

Цените за недвижими имоти в София Сливница са относително стабилни


Повишение на цените през последните месеци бележат едностайните апартаменти. Ако трябва да сме точни, средната цена за такъв вид жилище е абсолютно същата както преди година, но през периода има няколко спада и покачвания, последното от които е сега, в рамките на десетина процента. Наемите са стабилни за цялата година, около 150 евро.
Предлагането на двустайни апартаменти под наем е оскъдно. За сметка на това предложенията за продажба са разнообразни. Цените леко спадат през последните месеци, но това е по-скоро сезонно.
За тези, които търсят недвижим имот в София Сливница за да строят, предложения за урегулирани парцели има.
А що се отнася до имоти за бизнес цели, изборът също е налице. Предложенията за наем на офис помещения са както в пригодени в жилищни сгради апартаменти, така и в модерна бизнес сграда в близост до метростанцията, където може и да се закупи офис площ.
Търговските площи са обявени по-скоро за продажба, отколкото за наемане. Магазинни площи се продават предимно на партерни помещения в жилищните сгради.
Изключително разнообразие от оферти за недвижими имоти в София ще намерите на:
http://www.domaza.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%B8_%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/
 
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт