Високите цени за недвижими имоти в София Княгиня Мария Луиза са напълно оправдани
недвижими имоти в София Княгиня Мария Луиза

Предлаганите оферти за недвижими имоти в София Княгиня Мария Луиза бързо се реализират

Булевард „Княгиня Мария Луиза“, по-известен  просто като Мария Луиза, е централен булевард в София. Разпростира се от Централна ЖП гара София до бул. „Витоша“, по който се стига до НДК.  По него са разположени много столични сгради, превърнали се в забележителности, а именно ЦУМ, Халите, църква „Света Неделя“, джамията „Баня баши“, хотел „Шератон“.  Трафикът от автомобили и хора е огромен.
В частта му след Лъвов мост булеварда преминава покрай ЖП гарата и продължава покрай квартал Банишора. Именно там е разположена метростанция „Княгиня Мария Луиза“, която обслужва основно жителите на квартала.
Търсейки недвижими имоти в София Княгиня Мария Луиза предложенията са за онази част на Банишора, намираща се в близост до метростанцията. Жилищният фонд там е разнообразен. Има къщи с дворове, стари и нови тухлени кооперации, ЕПК и панел. Приземните етажи са предимно оформени като търговски площи. Кварталът е сред предпочитаните в столицата заради близостта си до централната част на града и възможността за бързо придвижване до нея.

Предлаганите недвижими имоти в София Княгиня Мария Луиза са недостатъчно

Въвеждането в експлоатация на нови станции на метрото промени нагласите в търсенето на имоти в столицата. Към списъка с изисквания към бъдещия си дом или бизнес помещение клиентите все по-често поставят като изискване наличие на метростанция в близост. Удобството, което този вид транспорт предлага, активизира пазара на имоти в районите в непосредствена близост до него. В много случаи недостигът на достатъчно оферти, удовлетворяващи търсенето, е осезаем. Такъв е случаят с предложенията в близост до метростанция „Княгиня Мария Луиза“. Офертите за продажба, от които може да се избере недвижим имот в София Княгиня Мария Луиза, в повечето случаи се свеждат до няколко. Да се наеме имот в района е трудно, оферти има рядко. Свободни терени, подходящи за ново строителство също са дефицит, което не предполага увеличаване в предлагането на имоти в района.
Научавайте винаги най-новите предложения за недвижими имоти в София на:
http://www.domaza.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%B8_%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт