Силно е търсенето на недвижими имоти в София Зона Б 5
недвижими имоти в София Зона Б 5

Интересът към недвижими имоти в София Зона Б 5 се увеличава

Традиционно силен е интересът към недвижими имоти в София Зона Б 5. Кварталът е разположен в централната част на столицата и е сред най-бързо развиващите се. При изграждането му през 80-те години на ХХ в. са вложени най-модерните за времето си технологии, а сградите се отличават с високо качество. Той е бил строен за нуждите на творческия елит. През последните години в него са издигнати нови жилищни и бизнес постройки от висок клас. Зона Б 5 се оформи като един от предпочитаните райони за живеене и развиване на бизнес. Уредената инфраструктура, добрите училища, отличните транспортни връзки са предпоставка за повишения интерес към имоти в района. Търсят се както жилищни имоти, така и търговски и офис площи, но най-голям е интересът на купувачите към качествени парцели, подходящи за строителство.

Печеливша е инвестицията в недвижими имоти в София Зона Б 5

Придобиването на недвижим имот в София Зона Б 5 е не само престижно, то е и много добра инвестиция. Анализатори, които наблюдават имотния пазар в столицата, прогнозират продължаващо поскъпване на имотите в този район. Цените на собствеността в него и сега са над средните за столицата. След повсеместния им спад в резултат на глобалната икономическа криза вече се отчита покачване на стойността им. Най-голям е ръстът в престижните столични райони, сред които е и Зона Б 5. Това е индикация за възможност за реализиране на добра печалба. Характерно за имотите в квартала е, че се реализират бързо. Те са с ликвидна стойност, което ги прави привлекателни за инвеститорите. Ако и вие търсите качествен имот с потенциал, доверете се на обявите, публикувани на сайта:
http://www.domaza.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%B8_%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/
Подобни статии от този сайт