Търсят се апартаменти в София под наем Триъгълника

апартаменти в София под наем ТриъгълникаОфертите за апартаменти в София под наем Триъгълника  са повишили цените си

Има ръст в наемите на апартаменти в София под наем Триъгълника, отбелязват брокери. Кварталът е изключително малък по площ и малкото оферти за отдаване под наем дават усещането за липса на избор. Факт е, че районът не може да се похвали с изключително разнообразие от обяви, но все пак такова има и през последната година предлаганията са се увеличили видимо. А за това, че желанието за наемане на жилище нараства, най-показателен е факта, че въпреки нарасналия брой обяви има ръст с около 30% на наемите на двустайни и тристайни апартаменти и с близо 15% при едностайните.
Интересът към квартал Триъгълника е провокиран най-вече заради неговото разположение. Близостта до централната част на града и лесния достъп до него е първото нещо, на което обръщат внимание търсещите да наемат квартира. В последните години наличието на станция на метрото се свързва с понятието лесен достъп заради всички позитиви, които този вид транспорт предлага. Използването на метростанция „Хан Кубрат“ е начин изключително бързо да се стига до Лъвов мост, Център или НДК, защото е разположена по втори метродиаметър, свързващ Обеля с южните покрайнини до града. Възможността да се използва метро на практика имат всички жители на квартала заради това, че площта му е малка и от всяка негова точка може до метростанцията да се достигне за минути.

Двустайни и тристайни апартаменти в София под наем Триъгълника с най-много предложения

Най-голямо е предлагането на двустайни и тристайни жилища. Двустаен апартамент в София под наем Триъгълника може да се наеме на най-ниска цена от 175 евро/кв.м., а тристаен, за малко повече, 190 евро/кв.м. месечно.
Стаи, самостоятелни или не, в квартала не се предлагат, за сметка на това има избор за едностайни жилища. Почти всички са обзаведени, като наличието на бяла техника все по-често присъства в списъка с екстри.
Ако търсите апартамент под наем в София, доверете се на най-добрите оферти на:
http://www.domaza.bg/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F_%D0%BF%D0%BE%D0%B4_%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BC/
Подобни статии от този сайт