Добрата локация на квартала привлича в офертите за апартаменти в София под наем Павлово

апартаменти в София под наем ПавловоТърсенето на апартаменти в София под наем Павлово е все по-активно

Квартал Павлово привлича най-вече с добрата си локация. Много хора биха казали, че е отдалечен от централната градска част, но когато се погледне точното му местоположение се вижда, че този факт е добре компенсиран. Непосредствената близост на булевардите "България", "Цар Борис III"  и Околовръстен път дават възможност за лесно и бързо придвижване. Освен това градския транспорт е завидно добре представен с удобни и редовни тролейни, трамвайна и автобусни линии.
Търсенето на апартаменти в София под наем Павлово  е все по-активно през последната година. Освен добрата комуникация, друго огромно предимство на района е това, че е много добре уреден, озеленен и с чист, свеж въздух. Улиците  са асфалтирани и добре поддържани. На негова територия има училище, гимназия и достатъчно разнородна магазинна мрежа, множество заведения за хранене и забавления, места за спорт.

Търсенето на апартаменти в София под наем Павлово изпреварва предлагането

Тези, които са се насочили към наемане на двустайно жилище могат да разчитат на най-богат избор. В зависимост от желанията им, могат да избират в широк ценови диапазон - от 145 евро до 600 евро на месец. Цената е свързана с точната локация и типа обзавеждане, като в горната и граница са предлагания за  дизайнерски мебели и местонахождение в луксозен затворен комплекс.
Тристаен апартамент в София под наем Павлово  може да се намери най-често на цена от 250-350 евро месечно. Оферти за наеми около 200 евро има, но те са малко. Тези за над 500 евро се отнасят до луксозни апартаменти в представителни сгради.
Обявите за по-големи квадратури не са много, луксът при тях се оценява на 900 евро/месец. Стая би струвала на наемателя 125-130 евро.
Събрахме най-добрите оферти за апартаменти в София под наем на:
http://www.domaza.bg/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F_%D0%BF%D0%BE%D0%B4_%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BC/
 
Подобни статии от този сайт