Стабилните цени дават сигурност при покупка на апартаменти в София Свобода
апартаменти в София Свобода

Ново строителство разнообразява предложенията за апартаменти в София Свобода


Свобода се намира в северната част на столицата и граничи с големия жилищен комплекс Надежда и района на Илиянци. Отдалечен е от централната част на града, но четири редовни автобусни линии, стигащи до квартала или преминаващи през него, компенсират това. Най-големият му плюс е многото зеленина и чистият въздух, с които все по-лесно привлича вниманието. Близостта до Северния парк също не е за подценяване. Възможностите за приятни разходки, спорт на открито, наличието на спортни съоръжения и детски площадки са преимущество за живущите наоколо.
Предложенията за апартаменти в София Свобода се разнообразяват от оферти за такива, намиращи се в новозавършени кооперации. Жилищният фонд в квартала е основно панел, и казано с най-голяма точност, комплексът има 47 едропанелни жилища. Новото строителство тепърва се увеличава, но темповете му са много бързи и това съвсем скоро ще се отрази на общите процеси на пазара на имоти в района и на изключително стабилните до момента цени.

Предлагат се много двустайни апартаменти в София Свобода


В блоковете в квартала преобладават двустайните апартаменти, чиято квадратура е от около 70 квадрата. Това е причината в офертите за продажба да преобладават именно такива предложения. Средната цена, на която може да се закупи двустаен апартамент в София Свобода е 511 евро/кв.м. Тя е сформирана от всички предложения с цени от 24 500 евро, най-ниска, и 58 000 най-висока.
Едностайни и тристайни жилища, макар и по-малко на брой, също присъстват в обявите за продажба. В предложенията за отдаване под наем те са изключително малко. Тези, които предпочитат голямата квадратура на тристайни, многостайни и мезонети трябва да се интересуват от офертите в новопостроените кооперации, в старите блокове такива жилища няма.

Ако търсите апартамент в София, доверете се на богатия избор от оферти на:
http://www.domaza.bg/апартаменти_в_софия/
Подобни статии от този сайт