Увеличава се търсенето на апартаменти в София Разсадника
апартаменти в София Разсадника

Зеленина и комуникативност на квартала правят офертите за апартаменти в София Разсадника привлекателни


ЖК Разсадника-Коньовица, или само Разсадника, както повечето хора го знаят, се намира в западната част на столицата ни. Граничи с Илинден, Красна поляна, Сердика и Зона Б-19, все квартали, към които има традиционно голям интерес. Основната  причина за това е доброто им разположение. Да се достигне до централната част на града с градски транспорт са нужни десетина минути и този факт е от огромно значение за много хора при избора на жилище. Предлаганите апартаменти в София Разсадника привличат и с това, че се намират в добре устроен район, предоставящ на жителите си удобства и спокойствие. Освен това зеленината е много и това е поредният за квартала плюс.
 

При избор на апартаменти в София Разсадника има няколко фактора с основно значение


Тези, които са решили, че това е районът в който искат да закупят или наемат жилище, трябва да се съобразят с няколко фактора. Един от тях е типа строителство. Най-евтини са панелните апартаменти, най-скъпи, с поне 10 % повече, са тухлените. Има варианти за покупка „на зелено“ с всички позитиви, произтичащи от този тип сделка. Близостта до големите булеварди дава различни възможности за използване на градски транспорт, като живеещите в североизточната част на квартала могат да се възползват от метростанция „Константин Величков“.
Интересът към предложенията за продажба на апартаменти в този район на града винаги е бил голям. Тези, които търсят своят дом, ще имат най-голям избор ако са се насочили към тристаен апартамент в София Разсадника. Средната цена за този вид жилища е 688 евро/кв.м. Най-малък е изборът при многостайните апартаменти и мезонетите. За последната година се усеща спад в предложенията на такъв вид имоти.
Цените в района са стабилни и спазват общата за повечето зони на столицата тенденция към леко покачване.

Всички най-нови оферти за апартаменти в София ще намерите на:
http://www.domaza.bg/апартаменти_в_софия/
Подобни статии от този сайт