Има избор при покупка на апартаменти в София Модерно Предградие
апартаменти в София Модерно Предградие

Ниските цени и перспективите на квартала правят офертите за апартаменти в София Модерно Предградие интересни


Модерно предградие е един от новите квартали  на столицата. Той тепърва ще се застроява и разраства и перспективите пред него не са никак малки. В момента основният жилищен фонд е представен от дву- и триетажни къщи с дворове, които са причина за специфичната атмосфера на уют в района. Панелно строителство има, но то не е много.
Предложения за апартаменти в София Модерно Предградие има и ново строителство. То е представено от модерни, не много високи тухлени кооперации. Наличието на метростанция в югозападната част на квартала, станция „Сливница“, увеличи интереса към имотите, разположени в близост до нея. С това нарасна и вниманието на строителите към подходящи за строителство свободни терени. Благодарение на подземния транспорт придвижването до Центъра и до районите в противоположната част на столицата, Младост и Летище София, е бързо и удобно.
 

Предлагат се най-много двустайни апартаменти в София Модерно Предградие


Най-многобройни са офертите за продажба на двустайни жилища. Те оформят средната за района цена от 569 евро/кв.м. Тези, намиращи се до метростанцията са с около 5% по-скъпи. Има възможности за покупка „на зелено“ и с Акт 16. Тристаен апартамент в София Модерно Предградие на най-ниска цена може да се закупи за 41 200 евро. Оферти за едностайни апартаменти или по-големи от тристайни се намират рядко.
За желаещите да живеят в квартала, освен за апартаменти, има и много предложения за къщи в продажба. Цените са различни и зависят от състоянието на имота. Най-голямо отражение отново оказва близостта до метрото, където предложенията са на чувствително по-висока стойност.

Винаги можете да се доверите на най-добрите оферти за продажба на апартаменти в София, събрани на едно място:
http://www.domaza.bg/апартаменти_в_софия/
Подобни статии от този сайт