Повишава се интересът към предлаганите апартаменти в София Княжево
апартаменти в София Княжево

Офертите за апартаменти в София Княжево се отличават от останалите заради предимствата на квартала


Квартал Княжево, както и останалите квартали в южната част на столицата ни, се радва на голям интерес. Едно от огромните му преимущества е близостта до Витоша и чистия въздух, който идва от нея. До преди години района беше застроен предимно с едноетажни и двуетажни къщи, добре поддържани, с просторни и красиви дворове. Днес новото строителство допълва уюта на квартала с модерни кооперации, интересът към които става все по-голям.
Освен добрата природна среда, зеленината и красивите гледки, друго огромно преимущество на района е лесният и удобен достъп до централната част на града. Бул. „Цар Борис III“ прави придвижването бързо и в този смисъл отдалечеността на квартала от основни столични зони е пренебрежима.
Предложенията за апартаменти в София Княжево стават все повече и по-разнообразни. Оценявайки позитивите на квартала много строителни фирми смело осъществяват проектите си сигурни в реализацията на новопостроените жилища. Строителството се отличава с качество и функционалност, и те са в унисон с високите изисквания на купувачите.

Има различни предложения за апартаменти в София Княжево


В офертите за жилища в квартала преобладават тези за двустайни, следвани от тристайните апартаменти. Средната цена за покупка на апартамент в София Княжево е 697 евро/кв.м.
Възможности за включване в строеж има. Повечето свободни апартаменти са за такива с голяма квадратура – четиристайни и мезонети. Свободни от останалите видове не остават дълго. Да се купува жилище „на зелено“ в последните години отново е актуално. Доверието в клиента се възвърна и той-все повече се  възползва от предимствата на този вид сделка, коментират брокери.
Съвсем не малко са предложеният за продажба на къщи. Средната цена на квадратен метър е с около 10% по-висока от тази за апартаменти.  Разнообразието по отношение на квадратура и лукс е голямо.
Когато търсите апартаменти в София, винаги най-добрите предложения  ще  намерите на:
http://www.domaza.bg/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/
Подобни статии от други сайтове
04/06/2015 Луксозни апартаменти в София Княжево привличат вниманието на купувачите
Нараства обема на продажби на апартаменти в София Княжево Разположен в подножието на Витоша, кварталът се свързва най-вече със зеленина и чист, свеж въздух. Своеобразният уют, създаден от многото поддържани къщи с красиви дворове и спокойствието действат все по-притегателно за търсещите да закупят жилище. Това е вид...
15/05/2015 Засилва се търсенето на апартаменти в София Княжево
Сделките с апартаменти в София Княжево се увеличават Пазарът на апартаменти в София Княжево е динамичен. Кварталът е сред елитните и е от най-предпочитаните за живеене заради близостта си до планината, лесният достъп до центъра и всички части на столицата. Добрите комуникации, както и наличието на училища и детска г...
17/12/2015 Има интерес към предлаганите апартаменти в София Княжево
Спокойствието в квартала привлича все повече към офертите за продажба на апартаменти в София Княжево   Княжево е изключително живописен квартал. Преобладаващата част от неговия сграден фонд са еднофамилни къщи с просторни, добре поддържани дворове. През последните години бяха построени много нови коопераци...
Подобни статии от този сайт